Bij ons is alles op vlak van muurbekleding mogelijk.

Is het tijd om uw muren nog eens onder handen te nemen? Lees dan zeker verder! Ook wanddecoratie behoort namelijk tot de specialiteiten van Schilderwerken Vanderhoven uit Lanaken. Net zoals bij elke klus die wij uitvoeren, gaan wij ook tijdens behangwerken erg secuur te werk. Ook uw project werken we tot in het kleinste detail proper af.

Voor welk type muurbekleding kiest u?

  • Behangpapier
  • Glasvezel behang
  • Fotobehang
  • Vliesbehang
  • ...

Eyecatcher!

U hoeft niet zonodig al uw muren van (dezelfde) verf of (hetzelfde) behangpapier te voorzien. Eén van de trends van het moment is om één muur in een speciale kleur te schilderen of om er een unieke soort behangpapier voor uit te kiezen. Zo maakt u er een echte blikvanger van!

Onze tip? Gebruik fotobehang: behangpapier op maat van uw muur met daar de foto of tekening van uw keuze op. Originaliteit gegarandeerd!

U ziet het, voor wandaankleding zit u altijd goed bij Schilderbedrijf Vanderhoven! Wij zijn actief in en rond onze thuisbasis aan de Maas (Lanaken, Maastricht, Maasmechelen, Maaseik...) en nog veel verder. Twijfel dus niet om ons even op te contacteren, wij helpen u graag zo snel mogelijk verder! Schilderwerken DIRK BVBA   -   Wolfstraat 9  -   3620 Lanaken  - BELGIË   -   Ligging
TEL : 089 71 59 61 - GSM : 0496 41 81 59 - Fax : 089-71 57 71
BTW : BE0479 821 188

Ligging