Schilder gezocht? Bij Schilderbedrijf Vanderhoven heeft u hem gevonden!

Wie zegt dat u uw volledige interieur aan een make-over moet onderwerpen om een nieuwe look te creëren? Een likje verf kan vaak al wonderen doen! Bij Schilderbedrijf Vanderhoven hebben we alles in huis om u van prachtige opgeknapte muren en plafonds te voorzien. Degelijke materialen, verven van de merken Sigma en Sikkens en professionele schildertechnieken maken wel degelijk het verschil!

Ook kunnen wij u bijstaan met kleuradvies. Zo vinden we samen welke kleuren perfect bij uw woning passen!

U kan opteren voor standaard schilderwerken of voor speciale, decoratieve schilderwerken. Dit laatste omvat decoratietechnieken zoals spatel- en sponstechnieken, marmeren, sjabloneren en patineren.

Ons gamma bestaat uit talloze kleuren en diverse soorten verf en toebehoren:

  • Latex
  • Lak
  • Vernis
  • Techniekverf
  • Vloerverf
  • Industriële verf en spuitbussen

Zoekt u een verver voor buiten of binnen?

Niet alleen binnenschilderwerken maar ook schilderwerken aan bijvoorbeeld uw gevel nemen wij voor onze rekening. Wil u oude meubels door ons onder handen laten nemen?  Ook dat is mogelijk. Decoratietechnieken zijn steeds zowel binnen als buiten een optie.

Schilder gezocht in regio Lanaken? Dan kan u altijd terecht bij onze schilderfirma. Onze hoofdzetel is gelegen in Lanaken, maar wij zijn actief in de wijde omtrek.

Neem snel contact met ons op. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Schilderwerken DIRK BVBA   -   Wolfstraat 9  -   3620 Lanaken  - BELGIË   -   Ligging
TEL : 089 71 59 61 - GSM : 0496 41 81 59 - Fax : 089-71 57 71
BTW : BE0479 821 188

Ligging